ΕΛ | EN

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι πεζοπορικές διαδρομές μας απευθύνονται σε όσους λατρεύουν τη φύση και το περπάτημα κι ας μην έχουν ιδιαίτερη εμπειρία στην πεζοπορία.

Στόχος μας είναι μέσα από τις διαδρομές να απολαύσουμε ξεχωριστές εικόνες και μυρωδιές και να φθάσουμε σε παραλίες, όπου δεν πηγαίνει ο δρόμος.

περισσότερα

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ο «Δρομολάτης» είναι ο φίλος και οικοδεσπότης σας στο ταξίδι σας στην Κρήτη.

Τα προγράμματα πεζοπορίας απευθύνονται σε όσους θέλουν μία ξεχωριστή εμπειρία στην Κρήτη. Όταν θα φύγουν από το νησί, θα έχουν ζήσει και μάθει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας, του πολιτισμού και της ιστορίας του.

περισσότερα

ΚΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

Έρχεστε στην Κρήτη με πτήση χαμηλού κόστους και θέλετε να γλιτώσετε όγκο και βάρος; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Ο «Δρομολάτης» παρέχει όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή σας στην ύπαιθρο και φυσικά σακίδιο, για να τα μεταφέρετε.

Εσείς το μόνο που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι ρούχα, παπούτσια και το μαγιό σας.

 

περισσότερα

Εξερευνούμε τα κρητικά βότανα

Η κρητική φύση είναι πλούσια σε βότανα. Οι παλαιότεροι από εμάς τα χρησιμοποιούσαν αντί φαρμάκων για πολλές παθήσεις και αυτή η γνώση περνά από γενιά σε γενιά μέσα στην καθημερινότητα του κρητικού λαού.

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε σε μία ολιγόωρη πεζοπορική διαδρομή το φασκόμηλο, τη μαντζουράνα, το δίκταμο, το θυμάρι και πολλά άλλα βότανα της Κρήτης, που είναι λιγότερο γνωστά στον περισσότερο κόσμο.

 

περισσότερα

Ελάτε στο κρητικό τραπέζι μας

Σε κάθε πρόγραμμά μας έχουμε κανονίσει να φάμε όλοι μαζί τρεις φορές. Ο στόχος μας δεν είναι απλά να σας δώσουμε ένα πιάτο με φαγητό, αλλά να σας παρουσιάσουμε την κρητική διατροφή.

περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λίγα λόγια για αρχή

Ο «Δρομολάτης» έχει τη βάση του στην Παλαιόχωρα, στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης και η επιλογή της δεν είναι καθόλου τυχαία.
Μέσα από την Παλαιόχωρα περνά το πανευρωπαϊκό μονοπάτι πεζοπορίας Ε4, που διασχίζει την ήπειρο από τα Πυρηναία μέχρι την ανατολική άκρη της Κρήτης.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να χαρεί τα 16 χιλιόμετρα ακτογραμμής γύρω από το χωριό, τις υπέροχες παραλιακές πεζοπορικές διαδρομές, αλλά και τις εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομές στα Λευκά Όρη, που είναι σχεδόν δίπλα στην Παλαιόχωρα.
Με τον «Δρομολάτη» θα κινηθείτε μακριά από τους… ταξιδιωτικούς οδηγούς σε σημεία, που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα της ομάδας
υποστηρίξτε μας στα social media